[2s.mk-friends] Wiki-sredba vo vtornik vo Haklab

Slobodan Jakoski slobodanjakoski at gmail.com
Mon Jul 9 08:56:40 UTC 2012


Здраво на сите, се надевам ќе ја прочитате поракава...

Како што зборевме на НСНД и на некои претходни средби, ние од Викимедија
Македонија и општо вики-заедницата во Македонија би го користеле Хаклаб во
вторници, секако, доколку некој ни отвори. Затоа, меилов е воедно и покана
да ни се придржурите утре (вторник), 09.07.2012 во 19:30 часот на
вики-средба и барање то keymasterot (претпоставувам, Дамјан), да ни ги
отвори портите :)


Поздрав,

-- 
Слободан Јаќоски

http://nmp.com.mk
http://mk.wikipedia.org
http://flavrsavr.deviantart.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120709/753923b2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list