[2s.mk-friends] Wiki-sredba vo vtornik vo Haklab

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jul 10 14:43:58 UTC 2012


2012/7/10 Azder <azhder at gmail.com>:
> прашање:
> не ќе да е лошо да има на wiki кои се имаат клуч од хаклаб?

https://docs.google.com/a/doctorservice.dk/spreadsheet/ccc?key=0AvEU9cryEaqgdHpHUmJYbFRSTVprWi1BX3QtNG5XdUE#gid=16

Во распоредот за членарина има колона клуч, таму е пополнето кој се располага со
клучеви.

Сите оние што немаат клуч, а имаат потреба од него нека ми јават ќе им дадам да
си направат копија. Потоа ќе ги додадеме на списокот.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list