[2s.mk-friends] Wiki-sredba vo vtornik vo Haklab

Azder azhder at gmail.com
Tue Jul 10 14:51:14 UTC 2012


>
>
> Сите оние што немаат клуч, а имаат потреба од него нека ми јават ќе им
> дадам да
> си направат копија. Потоа ќе ги додадеме на списокот.
>
>
А сите оние што имаме клуч, а не сме во списокот? Ајде и за мене еден кец
во зелено :)

Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120710/b009cacf/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list