[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Jul 10 19:30:19 UTC 2012


Се закажува состанок поврзан со хаклабот КИКА во Среда - 18-ти (идната 
недела) на кој ќе се дискутира на теми поврзани со работењето на хаклабот.

Состанокот е отворен за сите и препорачливо е да дојдат сите луѓе кои се 
некако инволвирани со хаклабот затоа што на овие состаноци се донесуваат 
одлуки поврзани со куќниот ред и правилата.

На дневен ред:

1. Собирање на членарина
2. Клучеви
3. Хигиена во хаклаб
4. Паркинг
5. Зоолошка
6. Разно

Почеток : 19:00 часот, хаклаб КИКА.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list