[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Jul 10 19:24:40 UTC 2012


-1 ќе видам веќе во странство

2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> Се закажува состанок поврзан со хаклабот КИКА во Среда - 18-ти (идната
> недела) на кој ќе се дискутира на теми поврзани со работењето на хаклабот.
>
> Состанокот е отворен за сите и препорачливо е да дојдат сите луѓе кои се
> некако инволвирани со хаклабот затоа што на овие состаноци се донесуваат
> одлуки поврзани со куќниот ред и правилата.
>
> На дневен ред:
>
> 1. Собирање на членарина
> 2. Клучеви
> 3. Хигиена во хаклаб
> 4. Паркинг
> 5. Зоолошка
> 6. Разно
>
> Почеток : 19:00 часот, хаклаб КИКА.
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120710/4e26627b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list