[2s.mk-friends] Предлог за донации

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 12 13:28:34 UTC 2012


2012/7/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Цената за да се направи една шоља е околу 100 мкд, ние би ја давале за
> 200 мкд со тоа што 100 мкд би останувале во фондот за КИКА. Ова е

Ова може да е минмална сума, не се бунам ако сака некој да даде повеќе. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list