[2s.mk-friends] Предлог за донации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jul 13 09:07:50 UTC 2012


2012/7/13 Azder <azhder at gmail.com>

>
> Баш е интересно кога Уфо е на ауторемет уклучен.
> (Bash e interesno koga Ufo e na autoremeth ukluchen).
>

Понетата на листава не е да се реметат и малтретираат нејзините членови,
туку да се дискутира на темата која е зададена.

Ако сакаш можам да ти го посочам
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members, но
очекувам дека веќе си го прочитал.

Поздрав

-- 
Igor Стама
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120713/ce1ee1ff/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list