[2s.mk-friends] Предлог за донации

Azder azhder at gmail.com
Fri Jul 13 09:17:56 UTC 2012


>
>
> Понетата на листава не е да се реметат и малтретираат нејзините членови,
> туку да се дискутира на темата која е зададена.
>
>
My point exactly.


> Ако сакаш можам да ти го посочам
> http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members, но
> очекувам дека веќе си го прочитал.
>
>
Очекував барем Уфо да го имал прочитано пред да уклучи ауторемет против
мене :)


Во однос на маиците:
Она што првично ме интересираше е дали ќе има со „новото“ лого, пошто има
прекрасна опција за различни бои на логото да се искомбинираат со различни
бои на маиците. Нешто како симбол за разноликоста на ха-клаберите :D

Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120713/13c624d4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list