[2s.mk-friends] Предлог за донации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jul 13 09:09:59 UTC 2012


2012/7/13 Azder <azhder at gmail.com>

>
> Ме интересира дали планирате маици.
>

Тоа со маиците е исто одлична идеја, мене ми падна на памет да видиме дали
може да ги соберем сите дизајни на маици кои се ги правеле до сега, и да
извадиме
една vintage колекција на маички за промоција на слободен софтвер.

А и една посебно дизајнирана за #10 години.

Веќе #10 години е легално.


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120713/7a6ace15/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list