[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Jul 19 07:33:37 UTC 2012


Здраво,

2012/7/18 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 6.1 Поправање/менување на бравата.

Ја потсредивме старата брава и сеуште можеме да ги користиме старите клучеви.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list