[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Marko Doda marko at lugola.net
Wed Jul 18 08:02:49 UTC 2012


Инаку вчера јас не можев да отворам со мојот клуч, така да веројатно ќе
биде проблем да се влезе едноставно :).

2012/7/18 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>

> 2012/7/18 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> > 2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
> >>
> >> На дневен ред:
> >>
> >> 1. Собирање на членарина
> >> 2. Клучеви
> >> 3. Хигиена во хаклаб
> >> 4. Паркинг
> >> 5. Зоолошка
> >> 6. Разно
>
> 6.1 Поправање/менување на бравата. Клучевите заглавуваат и не се
> вртат. Треба да видиме дали е разлабавена бравата и да го стегнеме
> шрафот или треба да ја смениме. Доколку се одлучиме да ја менуваме
> бравата, од бравата може да о извадиме делот кај што влегуваат
> клучевите и да го ставиме на нова брава, така што ќе нема потреба да
> се менуваат клучевите.
>
> Поздрав,
> Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120718/61be2e57/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list