[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 19 10:31:34 UTC 2012


2012/7/19 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>> Ја потсредивме старата брава и сеуште можеме да ги користиме старите клучеви.
> Поради тоа, за било какви промени, известете ме веднаш и телефонски.
> Јас ќе му најавам дека ќе има таква промена, евентуално да му
> предложам да ја смени целосно вратата како што вчера Јован сугерираше.

Обично според сите договори за изнајмување, газдата е должен да
интервенира во ваков случај, исто како што беше со тендата на тераса.
Треба да се провери договорот, ама он би требало да ја поправи
вратата/смени брава вотевр...
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list