[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Thu Jul 19 10:34:48 UTC 2012


> Обично според сите договори за изнајмување, газдата е должен да
> интервенира во ваков случај, исто како што беше со тендата на тераса.

Ќе погледнам во договорот и ќе го известам.


More information about the Ossm-members mailing list