[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Azder azhder at gmail.com
Thu Jul 19 13:54:55 UTC 2012


>
> Jas ne mozam da sum dezurna so mojata rabota, ne bidete nefer.
>
>  @Тамара
Не мора да се замараш. Ако ти треба, тешко дека ќе ти биде ускратен, а и до
толку не е потребно секој да има клуч. Стариот хаклаб си функционираше океј
и со 2-3 клуча.

@Алекс
Нероден Петко муабетов. Првин брава, после сето друго.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120719/110f5601/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list