[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jul 21 22:58:48 UTC 2012


2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> На дневен ред:
>
> 1. Собирање на членарина
> 2. Клучеви
> 3. Хигиена во хаклаб
> 4. Паркинг
> 5. Зоолошка
> 6. Разно

Белешки по дневниот ред од состанокот во КИКА
http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-mom-18-07-2012

За сите кои што ќе пишуваат белешки од работните состаноци ве молам
запазувајте ги
принципите на семантичкиот веб и доделете категорија Хаклаб и
категорија Arbeitsbesprechung
на овие белешки.

Арангел ако можеш додели ги овие две категории на белешките од
претходниот состанок.

Секако можеме дискусијата по белешките и точките да ја продолжиме и
овде до следниот состанок.

Поздрав,
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list