[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jul 22 13:51:10 UTC 2012


2012/7/22 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> 2012/7/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> Нема да бидам во Македонија, така да ќе мора некој друг да биде
>> дежурен во КИКА неделава.
>
> Јас ќе се трампам, ако се земат во предвид овие две точки долу:
>
> 1. Немам клуч го дадов на Википедијанците да направат копија.
> 2. Во понеделник некој да отклучи и да ми го даде клучот за другите денови.

Ја ќе ти го дадам клучот.
Википедија дали направија клуч и дали во вторник ќе го
вратат твојот?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list