[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Jul 22 12:13:37 UTC 2012


2012/7/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Нема да бидам во Македонија, така да ќе мора некој друг да биде
> дежурен во КИКА неделава.

Јас ќе се трампам, ако се земат во предвид овие две точки долу:

1. Немам клуч го дадов на Википедијанците да направат копија.
2. Во понеделник некој да отклучи и да ми го даде клучот за другите денови.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list