[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Jun 4 10:42:20 UTC 2012


> Тоа е таа квалитетна кочанска врска!
>
> Гледај ти да можеш да го донесеш, ова е најсериозната несериозна
> хакерска не-конференција во Македонија од серијалот НСНД. ;)
>
> Фала друже!


Нема зајбанција, таман у меѓувреме договорив. Неотел ќе даде WiMax
пристап само ако јас одам (на моја лична одговорност),
така да +1 за мене и превоз и спање :)

Околу брзината ќе разговарам да ни дадат колку што е можно поголеми
брзини ама мислам дека 5Mbit ќе биде минимум.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list