[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 4 10:24:10 UTC 2012


2012/6/4 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Ќе разговарам денес да видам шо ќе ми кажат, па ќе ве известам.
>
> Јас не сум сигурен за идење па ако добијам позитивен одговор,
> ќе го донесам во КИКА.
>
> Зуран.

Тоа е таа квалитетна кочанска врска!

Гледај ти да можеш да го донесеш, ова е најсериозната несериозна
хакерска не-конференција во Македонија од серијалот НСНД. ;)

Фала друже!

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list