[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Tue Jun 5 20:17:06 UTC 2012


On 05/31/2012 11:27 PM, Igor Stamatovski wrote:
> Пишете сѐ овде да се преброиме колку сме за превоз и за спиење.

+2, ми треба двособна соба и превоз за сабота сабајле одење / недела
попладне враќање.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list