[2s.mk-friends] нешто корисно

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Jun 8 21:39:33 UTC 2012


Се сеќавате на Programmers Heaven?
Порано беше #1 must visit за секој кој што барем малку ќе
се заинтересираше за програмирање. Рај за програмери,
ама со тек на време стана бавен, хаотичен и пренатрупан.
Еве го подновен и со нов изглед. Дефинитивно вреди да
се погледне. Корисно и пред се богато.

http://www.programmersheaven.com/

Поздрав


2012/6/4 Damjan Velickovski <damjan.velickovski at gmail.com>:
> Изгледа одлично, дефинитивно ќе го ѕирнам после испитиве.
>
> Баш убаво што го сподели овде :)
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list