[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Jun 6 18:25:52 UTC 2012


Јас и Ана имаме 2 (две / dve) места во кола:
- за одење не сме сигурни кога,
- за враќање - во недела попладне.

(два пати по ред заборавам пасворд на сподели вики, некој ако може нека додаде)

Баже


More information about the Ossm-members mailing list