[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Jun 6 20:37:15 UTC 2012


On 06/06/2012 08:25 PM, Blagoj Petrushev wrote:
> Јас и Ана имаме 2 (две / dve) места во кола:
> - за одење не сме сигурни кога,
> - за враќање - во недела попладне.

Ако планирате да одите Сабота сабајле на мене и Милена би ни одговарал
превозот.

Петок имам 10 години матура Корчагин. :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list