[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Marko Doda marko at lugola.net
Thu Jun 7 08:40:41 UTC 2012


Ве додадов. За соба за двајца?, или друго сместување имате?

2012/6/6 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>

> Јас и Ана имаме 2 (две / dve) места во кола:
> - за одење не сме сигурни кога,
> - за враќање - во недела попладне.
>
> (два пати по ред заборавам пасворд на сподели вики, некој ако може нека
> додаде)
>
> Баже
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120607/bce22612/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list