[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jun 7 11:03:09 UTC 2012


Другари утре кога сте во Струга?

Јас најверојатно ќе стигнам околу 15 или 16 часот.

Ќе се најдеме во Еуротел.

Поминете од Кика да го земете знамето, инфраструктурата и уште нешто ако ви
текнува од лани.

Иаме нешто како Нснд todo checklist?

Комитски поздрав од револуционерното Крушево
Стама
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120607/2e1af9e6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list