[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jun 7 11:13:22 UTC 2012


On 06/07/2012 01:03 PM, Igor Stamatovski wrote:
>
> Другари утре кога сте во Струга?
>
> Јас најверојатно ќе стигнам околу 15 или 16 часот.
>

ние тргаме од Белград околу 1 попладне, во охрид би требало да сме накај 9


-- 
Vladan Popovic
More information about the Ossm-members mailing list