[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Marko Doda marko at lugola.net
Thu Jun 7 16:13:37 UTC 2012


Вака значи, Јасна ќе иде со кола и може да ги земе Гоце и Зоки, Даме може
да го земе Аждер. Далибор може со Глиша или со Баже. Пошто Даме не се враќа
има по 2 места кај Уфо и Стама, за аждер и евентуално уште тројца.

On Thu, Jun 7, 2012 at 3:14 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> On 06/07/2012 02:59 PM, Georgi Stanojevski wrote:
>
>> Ако господ дозволи, со компјутерот тргам во сабота наутро и се враќам
>> во сабота навечер.
>>
>>
> Дали ќе одиш со кола ? Мене ми треба превоз за назад накај СК во сабота
> навечер.
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120607/fc8e3d15/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list