[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Jun 7 20:19:20 UTC 2012


> Вака значи, Јасна ќе иде со кола и може да ги земе Гоце и Зоки, Даме може да
> го земе Аждер. Далибор може со Глиша или со Баже. Пошто Даме не се враќа има
> по 2 места кај Уфо и Стама, за аждер и евентуално уште тројца.

Договорено. Значи само време и место каде да се најдеме. Тоа треба да каже
шоферот.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list