[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu Jun 7 20:01:50 UTC 2012


On 06/07/2012 07:41 PM, Blagoj Petrushev wrote:
> сори Далибор.
>
> Кој остана без превоз?

np. Се договорив со Глиша Сабота одење, а враќање Недела со некој што
има 2 слободни места или со автобус. :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list