[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Thu Jun 7 17:41:11 UTC 2012


Јас и Ана одиме во петок, се враќаме во недела.

2012/6/6 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
> Ако планирате да одите Сабота сабајле на мене и Милена би ни одговарал
> превозот.

сори Далибор.

Кој остана без превоз?

Баже


More information about the Ossm-members mailing list