[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Jun 8 05:55:58 UTC 2012


> Еј абе Јасна не е сигурна за доаѓање, да идеш ти со Миша најубаво?, се трга
> порано само и Гоце ќе иде со Миша.

No can do. На работа сум до 16:30 така да од 5 па натаму можам.


More information about the Ossm-members mailing list