[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Marko Doda marko at lugola.net
Thu Jun 7 21:49:29 UTC 2012


2012/6/7 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>

>
> Договорено. Значи само време и место каде да се најдеме. Тоа треба да каже
> шоферот.
>
> Поздрав, Зоки
>

Еј абе Јасна не е сигурна за доаѓање, да идеш ти со Миша најубаво?, се трга
порано само и Гоце ќе иде со Миша.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120607/6412a690/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list