[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Jun 8 12:26:49 UTC 2012


2012/6/8 Marko Doda <marko at lugola.net>:
>
>
> 2012/6/8 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>
>>
>> No can do. На работа сум до 16:30 така да од 5 па натаму можам.
>
>
> Еј кај Саше у кола се ослободи место, дој со мене :)

Даме, Јасна и јас ќе одиме. Чисто да се знае.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list