[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 11 21:04:16 UTC 2012


Девојки и дечки,

Би сакал да резимирам на кратко, мислам дека имавме еден од
најуспешните НСНД настани во Македонија досега (вкупно бевме 43 луѓе)
а тоа е поради тоа што сите се ангажиравте и помогнавте и пред
настанот и за време на настанот и сакам да пишам и јавно дека мислам
дека сте многу закон и дека ми е мило што сум дел од ваква заедница.

Се надевам се гледаме во хаклаб почесто или на некој од наредните НСНД настани.

Следниот НСНД е во Сплит од 16ти до 20ти август, па сигурно
дополнително ќе има дискусија на листава околу одењето.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list