[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jun 9 12:00:28 UTC 2012


2012/6/9 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>

> Zdravo,
> Dali ima nesto novo vo vrska so ova? Koga ke se odrzi prezentacijata?
>

Здраво Висар,

Неофицијално со Стама разговаравме да ја префрлиме конференцијата за
наредната пролет бидејќи нема шанси да стигнеме до септември да збркаме се.
На последните неколку редовни средби посветени на оваа тема (секоја среда
во хаклаб) не дојде никој. Можеме да договориме пак да ги обновиме
состаноците ако има заинтересирани луѓе од листава. Така да, пишете ако сте
заинтересирани.

Мое размислување е дека можеби треба да се напраи еден community настан од
еден ден по повод 10 години 2с.мк, ако не вклучува барање спонзори и
организирање патувања за говорници мислам дека би можеле да склопиме нешто
мн побрзо.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120609/dc2e8115/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list