[2s.mk-friends] Хардверот во хаклаб

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Jun 9 12:16:16 UTC 2012


> Дечки, може да ги замолам сите кои што ќе работат со хардверот и алатот
> како и што ќе земаат делови од кутиичките, да ги вратат после на место,
> сега има неколку штрафцигери расфрлано низ хаклаб како и неколку кутии
> со елементи.
>
> ktnxbai.
>
> </rage>

my bad…
мислев ќе го завршиме срањето порано


-- 
дамјан

More information about the Ossm-members mailing list