[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Jun 12 20:38:54 UTC 2012


Само што почнав да пишувам блог за НСНД за на GNOME Planet. :)
Само ако може некој да ми даде линк со слики.

Поздрав

2012/6/12 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2012/6/12 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> > Здраво на сите!
> >
> > И јас би сакала да споделам дека ми беше многу мило што
> > се случи овој НСНД и што присуствував на него!
> > Да се биде дел од оваква заедница е навистина супер и фала ви на
> > сите за позитивната енергија, ентузијазам и иницијатива.
> >
> > Деновиве ќе пратам линк со слики од настанот.
>
> Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате за NSND
> на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас викендов.
>
> Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ светот.
>
> Поздрав,
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120612/69142050/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list