[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Thu Jun 14 07:43:04 UTC 2012


Саде лиги ми направивте со сликиве, срцки сте сите дечки секоја чест!

On 13.06.2012 23:34, Ana Risteska wrote:
> Повелајте слики :)
> http://www.flickr.com/photos/80256042@N04/sets/72157630059894297/
>
> 2012/6/12 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com 
> <mailto:igor.stamatovski at gmail.com>>
>
>   2012/6/12 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk
>   <mailto:penguinista at mail.net.mk>>:
>   >> Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате
>   за NSND
>   >> на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас
>   викендов.
>   >>
>   >> Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ
>   >> светот.
>   >
>   >
>   > пер после ќе ни доаѓаат разно разни луѓе
>   >
>   > мене ми беше супер како што беше
>   >
>   > it's been emotional ♥
>
>   It's been emotional indeed.
>
>   Не се секирај, како што слушнавме во сесијата за хаклаби, немаме
>   проблем
>   да откачиме луѓе. People repellent we are.
>
>   Идејата ми беше, не да ни дојдат луѓе (ок може и тоа), ама повеќе да
>   видат што и како
>   се случува, па можеби да го преземат форматот и начинот на одржување
>   на настаните.
>
>   @Gulic, слики би требало да има од Марија, Саше на Ана, Лука, Валент и
>   сл. Побарај
>   на твитер, g+ или на канал.
>
>   Поздрав
>   --
>   Igor
>   _______________________________________________
>   Ossm-members mailing list
>   Ossm-members at lists.softver.org.mk
>   <mailto:Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>   http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120614/2e69cd13/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list