[2s.mk-friends] Хаклаб Лето/Зима

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Thu Jun 14 23:49:32 UTC 2012


On чет, 14 јун 2012 07:20:46 CEST, Azder wrote:
> Штета сета оваа енергија за тролање не може да се употреби за
> загревање/ладење на хаклаб. Можеби ќе ги пропадневме и Фонко.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

фонко одамна се out of business, едвај преживуваатMore information about the Ossm-members mailing list