[2s.mk-friends] Дежурство

Newk newkdukem at gmail.com
Fri Jun 15 11:05:49 UTC 2012


Дечки,

Сакам да бидам дежурен следната седмица.
Се слушнав со Гулиц и се согласи јас да ја преземам таа седмица.
Ќе може да се договориме како да се ажурира листата сега, со оглед на тоа
да не им ги расипеме плановите со термините на останатите дежурни?

Никола (Newk) Демерџиев
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120615/8777105a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list