[2s.mk-friends] НСНД во Велес

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 1 18:31:18 UTC 2012


2012/3/1 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 03/01/2012 05:49 PM, Dimce Ackov wrote:
>
>> Што мислите, има ли шанси?
>>
>

Секако дека има шанси, каде што има интерес :) Баже е исто од Велес, он
имаше идеја да организираме нешто во Велес од поодамна, па еве нека пише
ако има нешто конкретно на ум. Ни треба простор со Интернет и греење (ако е
се уште ладно нормално).

Другото се си носиме со себе :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120301/bf1d977d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list