[2s.mk-friends] НСНД во Велес

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Thu Mar 1 19:31:01 UTC 2012


Здраво Димче,

јас имав идеја да побарам просторија во гимназијата, па да ни дадат
пристап за викенд,
ама затоа што ретко доаѓам во Велес и тоа е најчесто викенд, не бев во
можност да се
обидам да организирам ништо. Може е добро да се разгледаат и други
опции за простор,
како народна техника на пример, или факултетот за информатика. Јас за
жал не познавам
луѓе ни од двете места. Ќе размислувам и за други места сепак.

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list