[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Fri Mar 2 01:09:54 UTC 2012Највеќе ме нервира кога сите се мешаат каде сум почнал јас, а работата е иста.
Го контактирав деканот, ме упати кај друг човек (го пишав неговото име) прочитајте. 
Утре вечер ќе го имате местото. Само ако има некој уклучен во моментов, нека ми каже точен датум... доколку нема, ќе му кажам од прилика (крајот на март)

Инаку, од надлежните има поголем интерес отколку што мислев дека ќе има. 


Date: Fri, 2 Mar 2012 00:25:49 +0100
From: boriskuzmanov2 at gmail.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012


2012/3/1 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>


Прашав јас преку луѓето што ги знам во Штип, ми рекоа ќе добиеме одговор најбрзо што може, ќе се обидат да го контактираат деканот директно, па нема да штети ако притиснеме од повеќе страни :)Инаку предлагам да го направиме викендот на 7ми и 8ми април бидејќи и RUN.mk се оддржува тогаш и ќе биде одлична комбинација, како и минатата година :)
+1 за 7ми и 8ми, таман после колоквиумска + RUN.mk :) 


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120302/939f254d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list