[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Mar 1 23:25:49 UTC 2012


2012/3/1 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

>
> Прашав јас преку луѓето што ги знам во Штип, ми рекоа ќе добиеме одговор
> најбрзо што може, ќе се обидат да го контактираат деканот директно, па нема
> да штети ако притиснеме од повеќе страни :)
>
> Инаку предлагам да го направиме викендот на 7ми и 8ми април бидејќи и
> RUN.mk се оддржува тогаш и ќе биде одлична комбинација, како и минатата
> година :)
>

+1 за 7ми и 8ми, таман после колоквиумска + RUN.mk :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120302/08aec3b1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list