[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Nenad Efremov neno_efremov at hotmail.com
Fri Mar 2 13:26:39 UTC 2012


Денес се сретнав со Зоран Здравев.
Има просторија од 50+-5 места. Не е на истото место. Се наоѓа близу емуцот(местото каде што прв пат се одржа НСНД во Штип). За оние кои ги интересира (близу нецко :D)
Тој побара некоја агенда за настанот, му кажав дека тоа е тешко остварливо и му објаснив како функционираше минатиот, а и како функционира општо НСНД. Агендата е потребна за да подобро се изрекламира настанот и да има поголема посетеност. Има проџектор во училницата.За некои детали ќе зборувам со него околу 12 бидејќи сега ќе бил надвор од Македонија (тогаш ќе си дојде). Му спомнав за неговата презентација за мудл, се согласи на тоа и од прилика ќе зборува како целото тоа функционира.
За рекламирањето, му опишав дека не треба да го организира како политички настан за да има голема посетеност, сепак тој на тоа инсистираше. 
За некои други дополнителни детали можете да дополните или ако нешто не ви се допаѓа, кажете, да видиме ако можеме измениме на подобро.

From: neno_efremov at hotmail.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Date: Fri, 2 Mar 2012 03:12:58 +0100
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012Инфо+Сега прашав и за Run Mk. Поточно главниот сликар. Ми рече истото што и Борис, кон крајот на март или почетокот на април. Не е сигурен.

From: neno_efremov at hotmail.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Date: Fri, 2 Mar 2012 02:09:54 +0100
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012
Највеќе ме нервира кога сите се мешаат каде сум почнал јас, а работата е иста.
Го контактирав деканот, ме упати кај друг човек (го пишав неговото име) прочитајте. 
Утре вечер ќе го имате местото. Само ако има некој уклучен во моментов, нека ми каже точен датум... доколку нема, ќе му кажам од прилика (крајот на март)

Инаку, од надлежните има поголем интерес отколку што мислев дека ќе има. 


Date: Fri, 2 Mar 2012 00:25:49 +0100
From: boriskuzmanov2 at gmail.com
To: ossm-members at lists.softver.org.mk
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2012


2012/3/1 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>


Прашав јас преку луѓето што ги знам во Штип, ми рекоа ќе добиеме одговор најбрзо што може, ќе се обидат да го контактираат деканот директно, па нема да штети ако притиснеме од повеќе страни :)Инаку предлагам да го направиме викендот на 7ми и 8ми април бидејќи и RUN.mk се оддржува тогаш и ќе биде одлична комбинација, како и минатата година :)
+1 за 7ми и 8ми, таман после колоквиумска + RUN.mk :) 


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120302/3d0296fe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list