[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Tue Mar 6 19:13:16 UTC 2012


Незнам каде може да додадам предлог... не користам Google?
А piratepad.net/ossconmk ова не се отвара кај мене...

Предлог:

  * Да се спакува комплетно решение со презентација за мали
    претпријатија што би опфатило office, planer, project, accounting,
    email, IM и слично.... Односно комплетно решение што би им ги
    заменило комерцијалните софтвери за севкупна употреба во своето
    претпријатие... како готов продукт!

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120306/80824485/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list