[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 6 20:10:13 UTC 2012


> Незнам каде може да додадам предлог... не користам Google?

мејл листава е за дискусии, така да тука

> Предлог:
> 
>   * Да се спакува комплетно решение со презентација за мали
>     претпријатија што би опфатило office, planer, project, accounting,
>     email, IM и слично.... Односно комплетно решение што би им ги
>     заменило комерцијалните софтвери за севкупна употреба во своето
>     претпријатие... како готов продукт!

Збориме за конференција, така?
Правење продукт е нешто сосема друго.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list