[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Tue Mar 6 20:12:55 UTC 2012


On 3/6/2012 21:10, Damjan Georgievski wrote:
> Збориме за конференција, така?
> Правење продукт е нешто сосема друго.
Така де 30 минути од конференцијата наменети за презентација на 
можностите на
еден слободен продукт што може малите претпријатија да го користат без 
главоболки.More information about the Ossm-members mailing list