[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 7 08:15:35 UTC 2012


2012/3/7 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at on.net.mk>

> Пример:
> Шпедиција би почнала да го користи слободниот софтвер како комплетно
> решение ослободено од законски обрвски и плаќање. Исто така поврзано со
> сите нови технологии со најмодерен изглед па дури и на преносливи компјутер
> ;).
>

Благој, звучи интересно.

Дали би бил заинтересиран да спремиш некоја ваква презентација сам или со
помош од некој друг (ако има заинтересирани да помогнат)?

Ако можеш пројди утре во КИКА.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120307/8aef8b80/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list