[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Mar 7 08:27:57 UTC 2012


>> Пример:
>> Шпедиција би почнала да го користи слободниот софтвер како комплетно
>> решение ослободено од законски обрвски и плаќање. Исто така поврзано со сите
>> нови технологии со најмодерен изглед па дури и на преносливи компјутер ;).
>
>
> Благој, звучи интересно.
>
> Дали би бил заинтересиран да спремиш некоја ваква презентација сам или со
> помош од некој друг (ако има заинтересирани да помогнат)?

Ако се нафати, јас ќе му помогнам за што ќе биде потребно да се
спакува тоа во едно.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list